JoomlaLock.com All4Share.net

Истински истории. Виж добрите Резултати.

Нямате мотивация? Вече сте свикнали с неуспеха и хорското безхаберие към вашите проблеми. С удоволствие и най голяма радост ви подарявам лъч надежда и усмивка ако не трайна то поне до последното преяждане. Това са част от гордите подновени резултати тук

 

Вземи ценната информация първи, като се запишеш за известия от нашият YOUTUBE канал.

 
Натисни на червения бутон за да получаваш известия за видея, семинари, рецепти, упражнение, мотивация и много много позитивна енергия. 
Subscribe

Резултати

Професионални уелнес треньори, 5 звездно обслужване, бизнес възможност и мног много подкрепа.

Banner top herbalife
Ние сме клубве в, който експерти в храненето помагат на хората да постигнат бързо и здравословно целите си. Резултатите са индивидуални и са пряко свързани с персонализирана програма и регулярно проследяване от личен треньор.Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата за контрол на теглото на Хербалайф, която включва, наред с други неща, балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка. Индивидуалните резултати ще се различават.

Заяви своята ПЕРСОНАЛИЗИРАНА програма СЕГА!!

Попълнете въпросника по-долу и получете програма за хранене и/или тренировки. Всеки организъм е индивидуален, за да постигнете траен резултат и визията което желаете ви е нужна програма създадена специално за вас и вашия начин на живот.

Зарежда се…

спортни мероприятия и тренировки - групови и индивидуални

Учените и древните практики казват че движението е гаранция за дълголети. Вие решавате но ние може да помогем да следваме тези житейски сентенции също както нас. И отново ленсо и приятно в групова тренировка с новите ви приятели.

Групови и забавни фит тренировки и мероприятия

ЗА МЕТОДИТЕ И ФИЛОСОФИЯТА НИ.

Най модерният метод за забавно и лесно подобряване на здраве и фигура е базиран на последните научни трудове на хората написали поучителните ни модули.

Методът е създаден и ежегодишно подобряван и актуализиран от Консултативен съвет по хранене (КСХ)
В подкрепа на изграждането на като водеща компания за хранене в света, ние разширяваме нашия консултативен съвет с водещи специалисти по целия свят в областта на храненето и здравето, които образоват и обучават в принципите на храненето, физическата активност и здравословния начин на живот с "храненето" като основен приоритет. КСХ се председателства от проф. д-р Дейвид Хибър, а дейността му се ръководи от Луиджи Гратон, MPH, заместник-председател на образованието по хранене. Д-р Стив Хениг е главен научен директор, отговарящ за научните изследвания на продуктите на дружеството и функционалното развитие. Нобеловият лауреат по медицина д-р Лу Игнарро, е член на Консултативния съвет по хранене на Herbalife (КСХ), който консултира компанията относно напредъка в областта на диетологията. КСХ включва осем експерти от региона на ЕМЕА. Това са Ралф Роджърс, доктор от Великобритания, Марион Флечър-Морс, доктор от Германия, проф. Алла Погожева, доктор от Русия, Юлиан Алварес Гарсия от Испания, Жоаким Каетано от Португалия, професор Жан де ла Тюлей от Франция и проф. Николаос Ситарас, доктор от Гърция. 

 

Курс за здравословно хранене и активен начин на живот

Hide Main content block

Контактна информация по региони:

Айто и Бургас Христо Кабаков -   0899 11 45 88  и Нели Косева-Кабакова -   0893 63 74 68
Ямбол и региона: Сем. Кабаковеи   0888 44 99 93  и   0898 56 76 97 
Поморие и региона: Христо Кабаков -   0899 11 45 88 
Нова Загора и региона: Мариана Пенева -   0886 92 22 24  и   0878 29 98 05

По-добър живот!

download

Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата за контрол на теглото на Хербалайф, която включва, наред с други неща, балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка. Индивидуалните резултати ще се различават.

Начало
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…